Activitats que hem fet per celebrar el dia de Santa Joaquima de Vedruna

divendres, 20 de maig del 2011

A Primària una festa de conte

A Primària hem celebrat una diada de Santa Joaquima molt literària; per primera vegada hem fet un certamen literari que ha substituït els Jocs Florals d’enguany perquè es van escaure en època de vacances.

Del dia d'avui destaquem que hem tingut el goig de compartir la tarda amb la Sra Carme Brugaroles una conta-contes genial.
La tarda ha estat plena d’anècdotes i rialles. Ens ha sorprès molt a tots i hem trobat que és un fet ben curiós que les dues germanes bessones de 2n de Primària, la Rut i l'Èrica, hagin rebut el 1r i 2n premi del seu curs. Però per si no és prou coincidència resulta que totes dues han escollit –sense haver-ne parlat- el mateix títol per explicar el seu conte i totes dues han fet un conte igual, igual de llarg.....ja és casualitat...
També hem rigut molt quan el mestre Josep i el mestre Pere s’han convertit en el pic de Bastiments.......tot plegat ha estat una tarda ben divertida que ens ha passat volant.
L’enhorabona a tots ....i per molts anys.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em va agradar molt poder participar en el Certàmen Literari.

Núria Bosch Masip


Qui som

La meva foto
Centre Concertat per la Generalitat de Catalunya. LLar d'Infants, Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària