Activitats que hem fet per celebrar el dia de Santa Joaquima de Vedruna

dissabte, 24 de maig del 2008

ELS DE 1r i 2n d'E.S.O. HEM ANAT A BARCELONA

Nosaltres, els de 1r i 2n d'ESO, hem celebrat Santa Joaquima amb una missa el dimecres 21, i anant a l’ Ímax, on hem vist la pel·lícula “Dinosaures Alive - 3D”. A continuació hem anat a patinar a la Pista de Gel del F.C.Barcelona. Ha estat molt divertit, encara que mentre uns de seguida han patinat com experts, d’altres han necessitar “escalfar” una mica per la barana abans de deixar-se anar i alguns han experimentat més d’una vegada, amb els seu “darrere”, el grau de duresa de la pista!

En Pol Del Pozo ha volgut anar a veure si hi havia unes bones instal·lacions mèdiques i quan s’ha sabut que hi havia una doctora molt simpàtica, en Sergi Santiago l’ha volguda conèixer! La doctora ha quedat impressionada de com són de forts i resistents els nois del Ripollès, perquè cap dels dos ha tingut un accident de massa importància. (En Sergi haurà de dur uns quants dies el braç enguixat...Ànims! Valent!)

A les tres tothom duia una “carpanta” de campionat i amb menys de mitja hora el dinar ha passat de les motxilles a les panxes.



Qui som

La meva foto
Centre Concertat per la Generalitat de Catalunya. LLar d'Infants, Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària